Cookies

Har du ikke Javascript og/eller cookies tilsluttet din mobil, kan du ikke se siden. Du skal gå ind i indstillinger, og slå Javascript og/eller cookies til, og prøve igen.

Sådan anvender vi cookies:

WAVES Intranet anvender cookies til, at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside, mobilsite og Intranet, og for at få diverse funktioner til at virke efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

På vores hjemmeside anvender vi cookies til følgende formål:
Vi benytter trafikmåling og Google Analalytics på vores hjemmeside, så vi ved hvor mange, der besøger vores site, hvilke sider der besøges og hvor længe hjemmesiden besøges. Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden, og du kan læse mere om Googles anvendelse af cookies i Google Analytics her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. Oplysningerne er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Brugerpræferencer på vores mobilsite m.waves-shopping.dk:

Vi bruger cookies til optimering af din brugeroplevelse. Med disse kan du udelukke butikker på din shoppingliste, og gøre den personlig.

Ønsker du at slå cookies fra på vores hjemmeside, skal du trykke her, og vi vil ikke længere lægge dem ned på din computer. Dog vil vi være nødt til at lægge én cookie ned som husker, at du har frabedt dig yderligere cookies.

Hvis du generelt ønsker, at afvise cookies på din computer, skal du ændre indstillingerne i din browser.
Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge. Dette skyldes, at de forudsætter, at kunne huske de valg du foretager, bl.a. i forbindelse med webshops. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang.

På hjemmesiden www.minecookies.org kan du læse, hvordan du sletter cookies alt efter hvilken browser du benytter.